47: De wereld rond in 80 experimenten met Kevin Weijers.

Wil je net als Kevin Weijers de wereld rondreizen? Luister snel hoe ook jij dat voor elkaar kan krijgen. Kevin Weijers past niet echt in een bepaalde categorie.  Hij begon als werknemer bij de gemeente maar zette daar binnen korte tijd alles op zijn kop. Hij stopte met e-mail en deed daarom zijn werk in 10 uur in plaats van de 40 uur. Het werd meteen al duidelijk dat hij tot nog veel meer in staat was. Dit was pas het begin van zijn avontuur.

Hij stopte zijn baan bij de overheid en ging ondernemen. Zijn blog en speeches werden een groot succes. Na een ontmoeting met Mark van der Heijden die bekend stond als de “backpacker intern” kwam hij op het idee om de wereld rond te reizen. Tja, waarom niet het werk doen wat je leuk vindt én de wereld rondreizen?

Hoe gaat zoiets in zijn werk?
Ga je zomaar naar een land?
Hoe weet je waar je naartoe kan?
Hoe kom je aan de juiste opdrachten?

De beste manier om te leren is om te kijken naar iemand die het al gedaan heeft. Kevin is zo iemand. Hij legt je precies uit welke stappen
hij nam om te komen waar hij nu is. Nadat ik Kevin zag spreken bij een ontmoeting van Permanent Beta moest ik hem in de uitzending hebben.

Ow, en als je wil weten wat zijn passie is.. Op het einde van de aflevering hoor je zijn visie op passie en doen wat je leuk vind.

Linkjes:
Kevin Weijers ( blog)
80experiments
Mark van der Heijden ( The Backpacker Intern)
We Quit Mail