4: Startup | Superbuddy is de Über voor boodschappen doen en speelt in een miljardenmarkt met oprichter Laurens van Geffen

Je zou het misschien niet verwachten maar Superbuddy speelt in een miljardenmarkt. Uiteraard ga ik op zoek naar de details in het verhaal.

Oprichter Laurens van Geffen deelt zijn verhaal:

Superbuddy: Het verhaal

Mensen (zoals jij en ik) zijn maar liefst drie weken per jaar bezig met het doen van boodschappen. Dat zijn 21 dagen, omgerekend 504 uur, die je besteedt aan het kopen toiletpapier, avondeten en broodbeleg. Waarschijnlijk wordt jouw leven ook steeds drukker, dus waarom is er nog geen handige oplossing voor het doen van jouw boodschappen? Kan je die 504 uur niet reduceren zodat je meer tijd hebt voor andere, leuke dingen?

Superbuddy is ontstaan omdat wij zagen dat mensen graag iets voor een ander doen en als je daar dan toevallig ook nog wat mee kan bijverdienen, is dat helemaal mooi meegenomen. Het leven van mensen leuker maken. Dat is wat we doen.

Een sociaal én commercieel bedrijf

Wij laten zien dat een commercieel bedrijf ook heel sociaal kan zijn. Met het uitrollen van Superbuddy, creëren we duizenden banen voor werklozen, studenten, moeders  met schoolgaande kinderen, alleenstaanden en iedereen die nog wat extra bij zou willen verdienen. We laten relaties ontstaan tussen de buddy en de klant en we bouwen aan het vertrouwen in elkaar.

Van online naar offline

Dat de e-commerce mogelijkheden groeien is voor ons geen vraag meer. Naast vele banen verdwijnt ook het persoonlijk contact wat je hebt met mensen als je boodschappen doet. Superbuddy past als een warm dekentje op het koude e-commerce systeem. Jij doet online je boodschappen, een Superbuddy haalt het voor je, pakt het netjes in en levert alles af op een plek en tijdstip dat jou uitkomt. Al op dezelfde dag dat jij bestelt. Jij bent blij met de boodschappen en hebt weer tijd voor leuke dingen en de buddy is blij met zijn bijverdiensten.

De toppers achter Superbuddy

Superbuddy heeft achter de schermen tien kanjers met een gemiddelde leeftijd van 25. Een jong bedrijf met ontzettend veel energie die staan voor vier kernwaarden:

Aandacht, Samen, Vertrouwen, Dichtbij, Verrassend ​

Onze boodschap aan jou?

Onze boodschap aan jou? Wij kunnen jouw meer vrije tijd geven met meer gemak terwijl iemand anders iets bijverdiend! Heb jij een favoriete buddy? Geef dat aan en selecteer hem of haar. Zo ben jij verzekerd van de goede service, zij verzekerd van hun inkomen.

Alle winkels op 1 plek!

Van de keurslager op de hoek tot de Albert Heijn XL, wij willen alle winkels aangesloten hebben bij Superbuddy. Jumbo, Albert Heijn en Ekoplaza zijn al van de partij. Maar wij kunnen ook kleine retailers en speciaalzaken met behulp van Superbuddy ineens een groot e-commerce platform bieden. Zonder complexe IT projecten en enorme IT kosten, biedt SuperBuddy een e-commerce platform wat als plug and play gebruikt kan worden door elke retailer, je hoeft dus geen Albert Heijn of Jumbo te zijn.

Kijk op Superbuddy.