71: 10 X je resultaten met de disruptive mindset van Peter Clausman

“Leer effectief voorbij de status quo denken zoals Elon Musk en andere grote vernieuwers” prijkt in dikke letters op de site “School of Mavericks” van innovatief denker Peter Clausman.

Cruciaal voor mensen en organisaties die een verschil willen maken in de wereld. Voor mensen die verder denken dan gebruikelijk en die echt een impact willen maken. Maar hoe krijg je de rest van je organisatie mee? Sterker nog, hoe krijg je de wereld mee?

Deze aflevering mag je niet missen wanneer je een echte Maverick bent. Ik praat live met de grondlegger Peter Clausman. Hij vertelt alles over zijn missie, zijn reis naar Silicon Valley en het pad naar Disruptive Thinking. Ontdek hoe vast je zit in je denkpatroon en hoe je daaruit kunt ontsnappen.

Voor mij persoonlijk één van de belangrijkste thema’s in mijn leven; Zo dicht mogelijk komen bij de waarheid. Met dank aan Wouter Truffino voor het benoemen van Peter Clausman in de podcast van Thijs Lindhout.

Linkjes naar de gratis en high impact tools:

School of Mavericks.
Gratis Masterclass Disruptive Mindset.
E-Book Disruptive Mindset in 7 stappen. 

Wat zijn Mavericks?

“Mavericks zijn mensen voor wie kleine aanpassingen niet genoeg zijn, het zijn mensen die de continu willen leren en zichzelf willen herontdekken en de organisatie waar ze voor werken ook diepgaand willen transformeren. Ze hebben een ongelofelijke vernieuwingsdrang. Hierdoor dagen Mavericks de status quo vaak uit. Gewoon omdat ze geloven dat het beter kan. Zelden passen ze in het vakje van een standaard taakomschrijving. Ze lijken oproerkraaiers maar toch zijn ze loyaal aan de missie van de organisatie.

Wanneer ze hun potentie op een goede positieve manier inzetten, worden ze onmisbaar voor de toekomst van hun organisatie. Mavericks kunnen namelijk een grote positieve impact hebben op het innovatievermogen, flexibiliteit en de vitaliteit van de organisatie waar ze werken. Zij hebben de verbeelding, de wil en daadkracht om hun organisatie naar een nieuw tijdperk te brengen. Zij vormen de vonk in de motor van verandering. Zij zijn de Mavericks!

[optin_box style=”10″ alignment=”center” email_field=”email” email_default=”email address” integration_type=”mailchimp” welcome_email=”Y” list=”a3c10d217b” name_required=”N” opm_packages=””][optin_box_field name=”headline”]Here’s The Headline For The Box[/optin_box_field][optin_box_field name=”paragraph”][/optin_box_field][optin_box_field name=”privacy”][/optin_box_field][optin_box_field name=”top_color”]undefined[/optin_box_field][optin_box_button type=”0″ button_below=”Y”]Kom maar op![/optin_box_button] [/optin_box]

Heb je suggesties voor nieuwe gasten voor de uitzending? Stuur mij even een mailtje of connect met me op Linkedin.

Al geluisterd ? Wees niet verlegen en laat dan hier een review achter en vertel wat voor jou het allerbeste advies was.

Enjoy!