14: Startup | The ultimate pitch. How to raise 108.000.000 with #1 Pitch coach David Beckett

David is één van de allerbeste Pitch coaches in de wereld. Hij heeft meer dan 400 Startups gecoacht waarmee ze meer dan 108 miljoen aan investeringen hebben binnengehaald. Daarnaast heeft hij bijna 3,5 duizend professionals getraind. Hij is auteur van de boeken “3 Minute Presentations”, en “Zet jezelf op de kaart” (geschreven met Sheila Schenkel). Ook is hij de bedenker van het Pitch Canvas.

Wie hebben zijn hulp ingeroepen?

– Startupbootcamp Amsterdam – Innovation Studio (ING)- Investment Ready (The Impact Hub)- Startup In Residence (Gemeente Amsterdam)- Haarlem Valley (Present Your Startup) en ga zo maar door.

In deze aflevering hoor je alles wat je nodig hebt om de perfecte pitch te maken.

Linkjes:

Download The PItch Canvas© free 
De nieuwe website van David  Pitchprofessionals.com
 – Twitter – @pitchprof –
Video course: Beat your Pitching Nerves!
Video tips  for StartupAmsterdam; –
Keynote on pitching
Pitches to check out; 24Sessions: and Sustainer Homes.

Wil je om de maand een mail ontvangen met de highlights? Schrijf je hier in.

[optin_box style=”10″ alignment=”center” email_field=”email” email_default=”email address” integration_type=”mailchimp” welcome_email=”Y” list=”a3c10d217b” name_required=”N” opm_packages=””][optin_box_field name=”headline”]Here’s The Headline For The Box[/optin_box_field][optin_box_field name=”paragraph”][/optin_box_field][optin_box_field name=”privacy”][/optin_box_field][optin_box_field name=”top_color”]undefined[/optin_box_field][optin_box_button type=”0″ button_below=”Y”]Kom maar op![/optin_box_button] [/optin_box]